donderdag 18 juli 2013

Dag 15. Niets

Aan het einde van de vakantie zijn we vaak aan vakantie toe. Na een druk jaar waarin we bezig zijn geweest met werk, klussen (aan huis en tuin), huishouden en overgaan hebben we de afgelopen 2 weken alle mogelijke activiteiten ingehaald. We hebben meer gezwommen/gewandeld en pretparken bezocht dan in het hele jaar ervoor, en elke vakantie komt er een moment waarop we dat merken.

Dat was dus vandaag. En gelukkig, in de route hadden we daar ook rekening mee gehouden. Het was een beetje onwennig, maar we hebben uiteindelijk vandaag daarom een echte 'resortdag' gehouden. Die natuurlijk begint met uitslapen en op het gemak ontbijten. Om vervolgens de eerste wandeling richting zwembad te maken. In de regen weliswaar, maar dat maakt hier niet veel verschil: nat word je toch in een zwembad, en het blijft warm.

Na de lunch (heel hard werken om de boterhammen op te eten) tijd voor een ander zwembad. Maar niet nadat we de dolfijnen (die hier in het resort in een natuurbad leven, en waar je betaald mee kunt knuffelen) te hebben bewonderd. Knuffelen lieten we aan anderen over, dat werd ons iets te kostbaar. Wel hebben we gebruik gemaakt van het Starbucks loket op het resort. Niet alleen voor mijn koffie, maar zeker ook om Bart te laten genieten van ... warme chocolademelk. Het is tenslotte nog net geen 30 graden, en daar hoort hot chocolate bij.
Van het ene zwembad hopten we naar het zwembad bij het huisje. Vervoerd met de tram van het resort, om er zeker van te zijn dat we niet al te moe zouden worden. Het zwemmen hebben we tenslotte afgesloten met zelf gekookt eten. Genoeg activiteit voor de dag: tijd om af te sluiten met thee & kokos M&M's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten