dinsdag 16 juli 2013

Dag 12. Van 18 naar 0 en dan terug

Na een onrustige nacht (de muggenbulten blijven nog even irriteren), hebben we vandaag goed uitgeslapen. Tijd om Miami een nieuwe kans te geven om ons te bekoren. Dat de straten opgedroogd waren, hielp daar zeker bij. De kop cappuccino met een extra shot expresso bij Starbucks ongetwijfeld ook, want met het de juiste portie cafeïne in het lijf, kon ik de wandeling weer aan.

En wandelen, dat hebben we gedaan. Ons hotel ligt tussen de 18e en 19e straat, en we hebben het hele stuk naar het begin gelopen. Langs, onder andere, een sportpark midden in de stad én een skatewinkel. Kon Jasper eindelijk zijn nieuwe favoriete sokken kopen. Om ze vervolgens de hele dag  (en nacht en nog een dag) te dragen. De route leidde uiteindelijk naar het strand. Niet zo maar een strand, maar een hippe hotspot, voorzien van loungemuziek en veel mooie mensen. Vanaf dit 'Bloemendaal aan de Florida kust' voerde de route weer terug.

Hadden we op de heenweg al veel van de art-deco gebouwen van Miami gezien, op de terugweg waren dat er nog meer. Plus een aantal mooie auto's (3 Ferrari 's in 5 minuten), volgens de heren mooie vrouwen, volgens de vrouwen mooi gebouwde mannen en 2 drag queens. Ocean Drive is inderdaad precies wat de reisgidsen zeggen: de plek om te kijken en bekeken te worden.

Maar goed dat we in het zwembad van het eigen hotel konden afkoelen van de hitte van de Miami straten. Ook de regen die viel toen we gingen eten (bij Maxxim - ook een hippe plek) droeg daar aan bij. Weer een topdag afgesloten met natte straten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten